7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@lauridsenfoto.dk
Vælg en side

5 tips til bedre produktfotografering

Vidste du at omkring 80% af danskerne handler på nettet? Derfor er det enormt vigtigt for dig med en webshop at have styr på dine produktbilleder, så dine produkter fremstår på den bedst mulige måde – og derfor kan være med til at øge dit salg. Læs med her og få tips til, hvordan du får fremvist dine produkter på den bedste måde med produktfotografering.

Du kender det sikkert fra dig selv. Du handler på nettet og er landet på en webshop, hvor udtrykket ikke er særlig professionelt. Faktisk ligner det noget være rod. Billederne er gule og ser hjemmetaget ud. Det får dig faktisk til at springe over til konkurrenten, fordi det samlede udtryk var utroværdigt. Hvis du er webshop ejer, så er det utrolig vigtigt, at din webshop fremstår professionel, da det ellers kan gå ud over din forretning. Udtrykket smitter nemlig af på hele din forretnings troværdighed.

Sådan fremstår dine produkter bedre

Man skulle ikke tro, at et billede kan afskrække nogle kunder. Men det kan det! Faktisk kan dårlige billeder eller måske slet intet billede være virkelig dårlig for din forretning. Kunder vil gerne se produkterne nu, hvor de ikke kan røre ved dem. Billederne er de eneste, der kan give kunden et indtryk af, hvad der er, som de køber. Derfor er gode produktbilleder eller packshots, som de også kaldes trolig vigtige. Lad os se lidt nærmere på, hvordan dine produktbilleder bliver bedre med disse fem tips:

  •       Med gode packshots vil dine billede shine.
  •       Baggrunden vil være den samme og give et ens udtryk.
  •       Der vil være ensartede skygger eller refleksioner på billederne.
  •       Billederne er taget fra den samme vinkel.
  •       Få taget billeder af f.eks. tøj på en usynlig mannequin, som efterfølgende retoucheres væk.

Ovenstående tips er bare nogle af de fordele du kan opnå ved at hyre en professionel produktfotograf som Triggerhappy. Gode billeder er nemlig afgørende for at konvertere en måske-kunde til en decideret kunde, mens et dårligt billede kan afskrække en potentiel kunde. Det betyder ganske enkelt, at udgiften til produktfotografering er givet ganske godt ud på den lange bane. Hos Triggerhappy sørger de for at tage produktbilleder, som gengiver dine produkters farve, kvalitet og udseende.

Hvad kan jeg vælge imellem?

Der mange muligheder, når du skal vælge, hvordan du skal have taget dine produktbilleder. En professionel produktfotograf med mange års erfaring kan tage lige præcis de packshots, som du ønsker – og det er sådan set uanset, hvilke produkter du sælger. Lad os se lidt på mulighederne:

  •       Miljøbilleder – produkter fotograferes i stemningsfulde omgivelser.
  •       Produktbilleder af tøj – her kan du f.eks. vælge at benytte en usynlig mannequin eller et fladt oplæg.

Der er altså forskellige muligheder afhængig af dine produkter. Hvis du viser et eller flere produkter sammen, så kan det fremhæve produktet på en fin måde, som skaber en særlig stemning. En stemning du måske kender fra de glitterede magasiner, hvor en neglelak er hældt ud og skaber et fint mønster eller hvor en øjenskygge er kvast, så man rigtig kan se farven – det kan også være et billede, hvor indholdet af taske er hældt ud med forskellige produkter.

Skab den rette stemning

Det er vigtigt, at du får skabt den helt rigtige stemning, så din webshop oser af kvalitet, professionalisme og troværdighed. Du skal altså vise dine kunder gennem dine produktbilleder, hvorfor de lige præcis skal handle hos dig. Præcis som du ville gøre, hvis du have en fysisk butik. Stemningen er altså vigtig, selvom handlen foregår på nettet. I stedet for bare at vise en lysestage helt rå på en hvid baggrund, så kan det være en god idé at skabe en stemning, så køberen kan se, hvordan lysestagen vil tage sig ud på et bord med dug, blomster og tallerkner. På den måde kan kunden forestille sig, hvordan produktet vil se ud hjemme i stuen.

Hvad kan jeg få fotograferet?

Kan man få fotograferet alle slags produkter? Stort set ja. Hos Triggerhappy fotograferer de alt lige fra flot neglelak, tøj, kasketter, solbriller, madprodukter, tasker til smykker, sko og makeup. Og de fotograferer det altid, så det fremstår på den bedst mulige måde og i den stil og stemning, som du ønsker, der skal passe til din webshop.

Er det dyrt med en professionel produktfotograf?

Pris er jo altid relativt. Det er ikke dyrt, hvis du gør mange flere slag end du ellers ville have gjort. Hos Triggerhappy kan du få taget æstetiske og sælgende produktbilleder af f.eks. smykker, tøj og andre spændende produkter fra kun 29 kroner pr. foto. Du kan vælge mellem de simple løsninger eller de mere komplicerede løsninger med særlige ønsker til lys, redigering og komposition. Eller du kan vælge at få fotograferet dine produkter i særlige omgivelser, som skærper kundernes købelyst.

En ting er helt sikkert – hvis du vælger en professionel produktfotograf får du en høj kvalitet og dine produkter vil fremstå professionelt.