7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@lauridsenfoto.dk
Vælg en side

Fotografier er en fantastisk måde at være kreativ på. De kan bruges til at fortælle en historie, skabe et smukt motiv eller blot være et sjovt minde. Der er ingen grænser for, hvad man kan bruge fotografier til, og derfor er det også en af de bedste måder at udtrykke sig kreativt på. Med en kreakasse med forskelligt tilbehør, kan du foretage dig alle mulige spændende kreative ting.

Print dine billeder ud på fotopapir

Når man har taget et godt billede, er det altid en stor glæde at kunne se det på væggen eller have det liggende i en bog. Der er mange måder at være krea med sine billeder på. Den nemmeste og hurtigste måde er nok at printe dem ud på fotopapir. Fotopapir er papir, der er behandlet sådan, at billederne bliver flotte og klare, når de bliver printet ud. På den måde undgår du, at skulle hen til en fotohandler for at få dine billeder fremkaldt, og det er også meget billigere.

Find dine yndlingsbilleder frem og sæt dem ind i en nøglering

Nøgleringe er ikke kun en praktisk ting, som gør det nemmere for os, at finde vores nøgler, men de kan også være en fin pyntegenstand. Nogle foretrækker at have en nøglering med et logo eller et motiv, der passer til deres interesser, andre foretrækker at have en mere personlig nøglering. Hvis man gerne vil have den personlige nøglering, så kan man overveje at lave sin egen. Dette kan man gøre på flere måder. Man kan enten købe en nøglering i blank udgave og selv sætte sit billede ind i denne, eller også kan man finde et billede på nettet – evt. et billede af ens bedste venner eller familie – og printe dette ud på fotopapir. Derefter skal man have fat i en saks og klippe formen af billedet. På den måde har man lavet sin helt egen unikke nøglering. Du kan også lave en kreakasse til at lave andre krea-projekter.

Lav en mappe med fotolommer

En fotolomme er en praktisk måde at organisere og opbevare dine fotos på. Du kan bruge fotolommer til at holde styr på dine egne fotos, eller du kan bruge dem til at organisere fotos for andre. Fotolommer kommer i mange forskellige størrelser, så du kan vælge den størrelse, der passer bedst til dine behov. Nogle fotolommer har også lukkede lommer, så du kan beskytte dine fotos mod støv og skader.

Nogle gange kan det være svært at få ideer til, hvordan man kan sætte sit personlige præg på sine fotografier. Lav din egen kreakasse med mange forskellige ting i, så har du altid inspiration lige ved hånden.