7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@lauridsenfoto.dk
Vælg en side

Obsbot Extendable Tripod

Varenummer (SKU): 3290493 Kategori:

399,00 kr.

Strong and stable, With the use of a base tripod, it can achieve greater performance and maintain image quality for cropping larger picture sizes.Adjustable Height, this is a high enough tripod that can be placed on the ground and shoot video at any angle … læs mere her

Annonce

Er Obsbot Extendable Tripod på lager?
Køb Obsbot Extendable Tripod

Beskrivelse

Obsbot Extendable Tripod – Kamera/Video

Obsbot Extendable Tripod kan på grund af dens store popularitet nu findes i vores varekategori Stativ. Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Obsbot Extendable Tripod hos onlineshoppen Proshop.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, det kan jo passende være produktet er på siden. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Køb Obsbot Extendable Tripod allerede i dag til kun kr. 399.00

Obsbot Extendable Tripod

Husk at når du køber varer i webshops, er betingelserne lidt gunstigere, end hvis du handler i en fysisk butik. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når du har handlet dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere og det kommer dig tilgode som forbruger. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det gør en prissammenligning let, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan faktisk sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det giver en god fleksibilitet for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.