7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@lauridsenfoto.dk
Vælg en side

Obsbot UVC to NDI Adapter

Varenummer (SKU): 3290416 Kategori:

3.299,00 kr.

Tilføj hurtigt dit webcam til NDI-netværketTilslut dit webcam til denne adapter og nyd øjeblikkeligt høj kvalitet, lav latenstransmission gennem NDI-netværket. Forbedr din livestreamingoplevelse med kraftfuld NDI-forbindelse.PoE-understøttelse & Tally … læs mere her

Annonce

Er Obsbot UVC to NDI Adapter på lager?
Køb Obsbot UVC to NDI Adapter

Beskrivelse

Obsbot UVC to NDI Adapter – Kamera/Video

Obsbot UVC to NDI Adapter får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i den populære kategori Webcam. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Obsbot UVC to NDI Adapter hos onlineshoppen Proshop.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg produktet er på siden. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Køb Obsbot UVC to NDI Adapter allerede i dag til kun kr. 3299.00

Obsbot UVC to NDI Adapter

Når webshops leverer dine produkter, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og prissammenlignen er let at foretage, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.